Děkuji Vám oběma za podporu, vážím si jí...Někdy se to na člověka sesype a on má pocit, že zemře, a když ne hned, tak zítra určitě...
14.10.2010 15:16:00 | Mersii
Ač smutná a hodně pocitová básenka... čas všecko přebolí... vím, asik momentálně otřepaná fráze, ale když ono nic jinčího není... srdénko přestane bolet, jen co nande svůj klid a třebas novou lásku. ST!
14.10.2010 08:08:00 | NikitaNikaT.