Jojo, najednou je to tak, ještě předevčírem jsem se hnala usměvavá domů...
Ale všechno přejde, všechno přebolí, jen ještě chvíli...
dovolte mi se prát s tou nevolí...
14.10.2010 15:21:00 | Mersii
Tvá básenka zní mi hodně upřímně... taková ze života a to je mocky dobře... ST!
14.10.2010 08:06:00 | NikitaNikaT.