dnes, jako včera
Anotace: už je to dlouho.. (ne-báseň)
dnes, jako včera
jsem sama proti všemu
jsem sama v davu
dnes, tak jako včera
umírám touhou po troše lásky
umírám nemilovaná
dnes, tak jako včera
propadám se do temnot snění
prosím hvězdy o slitování
dnes, jako včera
utírám slzy v klamné naději
nutím se k úsměvu na krásou světa
dnes, jako včera
uvědomuju si, jak moc jsem jiná
jak moc sobecká se zdám,
když špetku štěstí jen pro sebe chci..
Přečteno 316x
Tipy 24
Poslední tipující: R., Kapka, Bíša, James Libustka, labuť, la loba, Mbonita, bird225, Psavec, Jiná, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)