Anotace: tématem týdne je hřbitov, a soused to ve čtvrtek opravdu řekl, tak jsem to propojila ;-) :-)
Ani náhrobní kámen nezabrání Tvým rodičum být ti na blízku,tělo spí duše zůstavá ...pěkná smutná báseň
25.10.2010 22:46:00 | Danger
Jani Ty si mě rozbulela a v práci nad Culíkem kroutí hlavou:)).Maminka a tatínek Tě vidí a jsou na Tebe pyšní,protože si báječná a Ty víš,že já to vím:)
17.10.2010 18:25:00 | CULIKATÁ
Promlouvá k mému srdci.Dnes je výroční den,kdy mi zemřel můj manžel.Rozumím Tvému smutku.Velice dobře je to napsané.Líbí se mi to.
17.10.2010 18:08:00 | jitka.svobodova