Scéna za oponou

Scéna za oponou

Anotace: ...

Všechno se zdá cizí,
pusté a prázdné,
suché a jalové...

Jako kdybych se díval na svět přes sklo
A jezero v hrdle mi vyschlo!

Temné a těžké nebe padá mi na hlavu
a já rozlil mléko na tu bezmračnou oblohu.
udělal jsem ji těžší,
bouřlivější!
A zakryl jsem hvězdy...

Chtěl jsem se dotknout toho světa venku,
ale nemůžu!
Narazil jsem do tý průhledný stěny!

Stejně venku nic není...

Ale takhle zešílím!

Jednou to sklo rozbiji!
Snad se moc nepořežu...
Autor Lamorte, 20.10.2010
Přečteno 260x
Tipy 6
Poslední tipující: Nick Name, la loba, CULIKATÁ, Manstein, evilyn
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel