Anotace: Smutné vyznání. Touha a pád. Chtěla bych navždy spát.
jakým byl ho udělaly co stvořily to si vzaly kdo by jim co vyčítal ony jsou tu pořád stejný to co my jim přičítáme smích krásu pláč beznadějný - nestaraj se stojí na svém byly jsou a budou dál... co ti vzal? a co ti dal?
21.10.2010 16:36:00 | pamp_elka
vezmi skoby, mačky, lana,
ať jsi svojí lásce blíž,
na hory se vydej z rána,
jeho hlas jistě uslyšíš ...
21.10.2010 10:32:00 | nejsembásník