Nezvaná náštěvnice
Srdce se líně povalovalo
hulilo trávu
a tlouklo jen tak
aby se neřeklo
slova uvízla v hrdle
jako horníci v Chile
ven se jim nechtělo
i přes to množství lákadel
mysl právě souložila
s vesmírem
když kdosi zaklepal
na lebeční dveře
mé dále
nemohlo být odpornější
Vstoupila realita
nejdříve jsem ji ignoroval
silou uraženého milence
poté svázal a mučil
předstíranou lhostejností
dál jí zabalil
do nepropustné fantazie
ať se udusí
pustil jí po proudu krve
aby jí našel někdo jiný
někdo silnější
no ale ani hovno
pořád se vracela
jako nadržená vyrážka
i když bych si vyškrábal
maso z těla
pořád by tu byla
tak co bude dál ...
Dáš si kafe?
Přečteno 302x
Tipy 23
Poslední tipující: Bíša, Psavec, drsnosrstej kokršpaněl, Mbonita, Gabrielle, Levandule, hanele m., Jana M., labuť, STIMPRE, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)