Básenka opravdu hodně smutná a příliš bolavá... kéž slůvka, vypsání Ti pomůže poté k jasnému myšlení a rozhledu na svět s barvičkami... Vím, že někdy je černo, smutno a stín vkrádá se všade, kam jenom dosáhne... Věř, že bude to zasejkc dobré.
26.10.2010 11:09:00 | NikitaNikaT.