Faty a morgány
Stál jsem za oknem
intelekt odložil
do sarkofágu dávno
prošláplých bot
abych byl to
co cítím
kus masa za sklem
Díval se dolů
na faty a morgány
zapomenutého dětského hraní
vidím dvě mužstva
přesto jeden tým
jak se honí za merunou
toužící se prokopat
k malé nevinné slávě
vidím jak padám
červánky na kolenou
přijímám jako hrdina
pršet budu až doma
vidím svoji první lásku
jak jí můj jazyk panicky
kličkuje v ústech
kamarád říkal
že se líbá podle směru
hodinových ručiček
ale já ztrácím směr
jako v budoucnu ještě tolikrát ...
..................................
Intelekt se tiše vrátil
zhasínám faty a morgány
a jdu spát
Uklidněný a sám
Přečteno 291x
Tipy 16
Poslední tipující: Žqáry, Bíša, Javavia, hašlerka, Suiton, Mbonita, drsnosrstej kokršpaněl, Kapka, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)