Samotná
Samota na můj srdeční sval působí
Jako žíravina.
Proč mizející zbytky citů,
Se kroutí ve spárech ostré bolesti.
Tančí kolem a připomínají
vše, co se stalo.
Všechno krásný mizí a Ty též.
Proč? Proč vše byla jen lež.
Sama už nebudu, hledej mě u andělů.
Přečteno 274x
Tipy 3
Poslední tipující: Samanta, Skalsky Pavel
Komentáře (0)