Dušičková
Anotace: ...Dám za okno svíčku, maják z vosku pro dušičku...
Dám za okno svíčku,
maják z vosku pro dušičku.
Do noci září mé okénko,
na chvilku zastav se, maminko.
Majáku záře Ti posvítí na cestu,
tma nemá šanci, nezabloudíš.
Než slunce započne ranní siestu,
vím, že se probudím a Ty zmizíš...
Nahlédni do mých snů,
jak pohlazení hebké.
Neb chybí mi láska Tvá,
to koření sladké.
Díváš se z rámečku,
srdce mé klidně bije.
Já hýčkám tu chviličku,
co sen mi daruje...
Když odcházíš chladnou tmou,
já ještě spím.
Majáky z vosku zvolna uhasnou,
sen rozplyne se v dým...
Přečteno 314x
Tipy 27
Poslední tipující: synanceia, vodnař, Dračičák, Danga, Daniel Osbourne, Noc17, Žqáry, Květka Š., Skalsky Pavel, CULIKATÁ, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)