Uvadlá
Šustí to listí spadaný,
a svíčka v kapse pálí.
Náhrobky a květy uvadlý,
bolavou hudbu hrají.
Brodím se listím spadaným,
a vzlyky hrdlo tišší.
V sevření zpěvu havraním,
jsou kroky stále těžší.
Až když knot svíčky začne plát,
slza mi z tváře steče.
Promiň už dále nechci lhát,
mám bolestivé křeče!
ze zlomu kdesi v podhrudí ..
Přečteno 251x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, Petbab, WhiteSkull, jitka.svobodova, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)