Anotace: Omlouvám se sama sobě, že už zase... (napsána 2.11.2010)
To znám.. taky si říkám že už nikdy.. a pak přijde chvíle kdy je toho na mě zase moc.. a opět sahám po žiletce.. :( Pěkně napsané..
14.12.2010 11:52:00 | Charibeja
To je nádherně napsaný...nemám slov...Děkuju moc :) Máš pravdu, je čas tentokrát pomoci sobě..:)
03.11.2010 22:21:00 | mauvais-ange
Jsou jizvy které jsou vidět a pak ty skryté.Většinu z nich si působíme sami.Kdysi jsem malovala obrázky vlastní krví abych se skrz fyzickou bolest zbavila té duševní o které jsem si myslela že mi jí působí druzí...ale to já jsem jim dovolila aby mě zraňovali.Buď sama sobě andělem:)))
03.11.2010 14:57:00 | la loba