ano byla jsem si popovídat se svými a rozsvítit jim světýlka pro radost..to ale dělám často..nejen v tenhle čas.
ST
03.11.2010 13:48:00 | Mbonita
Stále budou v našich srdcích ..krásně napsané!!!
03.11.2010 10:48:00 | xoxoxo
Myslím, že vzpomínáme celý rok
/já nějak na datumy nedám/
a jako radost rozdávám i mimo svátky
tak na ty, co už neslaví, se poohlížím zpátky
kdykoli mysl na srdce mi sedá...
/a možná je to divné, možná že jsem cvok/
však něhu v každé chvíli hledám...
03.11.2010 09:36:00 | šuměnka