Obrazy v očích
Brodím se ulicemi.
Všude je po kolena krve!
Cítím chladný stisk nad kotníkem,
táhnou mě ty ruce, již dávno ale zemřely...
Panika!
...Silnější a chladnější!
Plavu zničeným městem
a stěží s tím svůj mozek polykám!
Zabij jezdce!
- veze ho bílý kůň.
Slyšíš?
Už klopýtám...
Nezapomeň!
Veze abnormálně modrý květ.
Vem ho,
To je svět...
Přečteno 254x
Tipy 8
Poslední tipující: Dev_LATea_princess, Manstein, la loba
Komentáře (3)
Komentujících (2)