číst bez dechu a hodnotit bez vzdechu - smutné a milé, bolevé a tklivé. Děkuji ...
05.09.2011 06:35:00 | kasparoza
Hodně bolavé a hluboké dílko, já myslím, že hodně z nás pochopí, neb tam, kde slunka paparsky se ztrácí, tam zná to mnoho z nás... ST! za obsah.
07.11.2010 19:05:00 | NikitaNikaT.
I takovehle tezke a smutne chvilky zivot cas od casu privane...ale ver, ze nikdy to neni navzdycky...
Smutna, ale povedena basnicka
05.11.2010 08:33:00 | Veru