Pláč
Nevinné oči zapláčí,
odvaha choulí se v bodláčí.
Křídla andělů poklesnou,
slova pravdy ani nehlesnou.
Nevinou tvář slzy zmáčí,
chrabrost tváří se ztrácí.
Lidé s povahou bezelstnou,
ani slovo nehlesnou.
Nevinná tvář mlčí,
odvaha chcípla v bodláčí,
chrabrost ztratila tvář,
uhasla života svíce zář.
Komentáře (3)
Komentujících (3)