CENNÁ DÁVKA VERŠŮ
Rezavá tříšť,
vlasy co plesnivý,
Špatně nařezaná mříž,
díra do které nikdo nevidí.
Ošoupaný plyšový méďa,
zbytky petroleje v kahanu.
Starý unavený děda,
čeká každé ráno na vanu.
Kousky zlomených zubů,
kulový blesk se řítí.
Narazí obrovskou silou do nového domu,
a plamínek svíce stále svítí.
Kostel je silný,
ale lámou ho předsudky.
Žák učený a pilný,
otrok čeká na dudky.
Záda jsou krvavá a raněná,
býčí zápasy se stávají krutější.
Dáma co dostala květy je zklamaná,
život v jednom je nudnější.
Je to nuda,
dým s úst stále stoupá.
Černo bílá duha,
neřečená myšlenka je hloupá.
Je hloupá,
visí jako oběšený mnich.
Cenná dávka veršů stoupá,
ztrácím se v nich.
Přečteno 300x
Tipy 27
Poslední tipující: strawbery, la loba, carodejka, Nick Name, CULIKATÁ, Jiná, Špáďa, Kapka, Květka Š., Mbonita, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)