mlha je zaslepení sluneční záře, sama od sebe se neztratí, i to Slunce ji svým teplem musí rozpustit, proto i člověk pokud nebude chtít, bude mít srdce zahalené do jejího roucha a druhým nasadí do hlavy brouka... moc pěkná pocitová!!!
05.12.2010 22:43:00 | losscar
Andílku, Tvé dílko mě tuze bolí... asik jsou prostě věci, co nezměníš a jenom Bůh ví, proč někteří lidé jednají tak, jak jednají... ST! za obsah, tochu mi cosi připomněl.
12.11.2010 10:17:00 | NikitaNikaT.