Mimo nás..
Anotace: Chci žit svůj věčný sen.
Mimo realitu a čas..
Sedím u prázdné skleničky,
a hlavou se mi ženou,
ty skleslé myšlenky a úvahy,
polykám prášky jako lentilky..
Vytvářím vlastní iluzi,
žijící ve sni...
Mimo prostor a vzpomínky..
Křičím tvé jméno do dálky,
klečím a na smrt se těším,
a žiletkou to jistím..
Mimo úsměv a radost..
Smutek a trápení,
slzy a proklínání,
utíkám za svým snem,
že zítra bude lepší den...
Mimo nás,
Mimo tenhle svět já,
chci už žít jen svůj sen..
Přečteno 285x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
Komentáře (0)