Odi et amo
Anotace: (z Latiny = nenávidím a miluji)
Odi et amo
šlo to tak samo...
Rád jsi mě měl
získat mě chtěl
tolik sil to stálo
a co se pak stalo?
Chvilička krásná
byla jsem šťastná
však od hloupý hádky
nechceš to už zpátky.
Pořád o mě stojíš
bolesti se bojíš
trápíme se oba
smutná je to doba.
Přečteno 426x
Tipy 10
Poslední tipující: tato22, strašidýlko-střapatý, jaňa, Bíša, CULIKATÁ, Kapka, Květka Š., James Libustka
Komentáře (2)
Komentujících (2)