Sama
Anotace: Teď mě nenapadá anotace vhodná. :)
Nemám komu věřit,
nemám se s kým smát,
není kde hlavu složit
a sama chodím spát.
Sama se ráno probouzím,
sama životem bloudím,
sama cigaretku kouřím,
sama ve všem se cítím.
Supy nad mou hlavou krouží,
nedají se zastrašit ani bouří.
Smysl tahle báseň nemá
a každý ho tu marně hledá.
Přečteno 393x
Tipy 11
Poslední tipující: ZILA78, Jeronym., la loba, Sladkalu, Live to fight, Radek.oslov.Šafárik, Labanda, ostuda lidstva
Komentáře (3)
Komentujících (3)