Podzim II
Anotace: Všude ošklivo, lidi kolem mě se rozcházej a mě se nedaří ve škole...
Psychicky zničen
v nepohodě svojí,
marně tu přemítám,
dalšího se bojím.
Nedaří se, co chtěl bych
počkám si, až spadne sníh,
až roztaje a bude bláto,
nebude mi to stát za to.
Snažit se a myslet pořád,
všem věcem dát jasný řád,
nejde už dál takhle žít,
musím něco obměnit.
Úplně změnit životní styl,
ať se zas daří, dřív či dýl.
Přečteno 355x
Tipy 4
Poslední tipující: její alter ego, Gabrielle, CULIKATÁ, Sladkalu
Komentáře (1)
Komentujících (1)