Vzdávám
Vzdávám boj o lásku,
vzdávám boj o Tebe.
V hlavě jen otázku,
kam život povede?
Chtěla jsem bojovat.
Vzdát se? Ani za nic.
K čemu je milovat,
když jsem tu nějak navíc?
Ty chceš být sám,
žít snad život krásný.
Poslední přání mám,
buď prosím šťastný!
Přečteno 399x
Tipy 11
Poslední tipující: jaňa, James Libustka, Psavec, ZILA78, Gabrielle, strašidýlko-střapatý, Květka Š., CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)