Navždy
A v rakvi tvé se lehce skví
ten kyprý dech tvůj poslední.
A v očích tvých tam matně zmírá
naše nesmrtelná láska snivá.
Šedavé to´ny harfy zář,
/když nastavím svoji bledou tvář,
aby pohlédla do zraku tvého
navždy, navždy ztraceného/
zahraje melodii mřivou
a když konečně plačíce odejdou
i poslední drobečky pozůstalých
já pozvednu svůj kalich,
abych naplnila osud.
Neboť jen s tebou dosud
byla jsem
a bez tebe nebudu již.
Přečteno 254x
Tipy 1
Poslední tipující: dark evelyn
Komentáře (0)