Kulka
Anotace: Kulka letí tmou...
Kulka letí tmou,
svou oběť hledá,
ty už nejsi mou,
marně sem tě miloval.
Podvedla mě s přítelem,
celá ses mu dala,
kryješ ho svým tělem,
ale kulka letí skrz…
Přečteno 282x
Tipy 2
Poslední tipující: Jarunka
Komentáře (0)