Anotace: Dlouho jsem nic nenapsala, ale když to přijde...smysl nebo nesmysl?
Svůdná stehna svádí samce,
kost, krev, kůže — kňoury kance...
Tvé hry se slovy se mi náramně líbí, skvělé stylem a o nic méně i obsahem.
29.11.2011 12:08:27 | Špáďa
Tomu říkám přepychová báseň. Nic mi u ní nechybí, ba naopak, cítím v ní ještě něco navíc! Velmi chválím, tato se ti povedla. ;)
01.12.2010 17:55:00 | Andělskými perutěmi chráněna
hmm...moc hezké ST!
22.11.2010 20:06:00 | xoxoxo