Behave like a madman
Anotace: pár dní před psaním reparátu.
Cítím se jako rozumu zbavená,
Proč nedokážu udržet emoce zpátky?
Náznak, a hned jsem zčervená.
odejít někam, zadními vrátky.
Proč když už jsem našla přátele,
mě Bůh vystavuje utrpení?
a tváří se na mě kysele,
ruce si mnouce. Tak nad to vážně není.
Viď dědo, bavíš se?
život můj, nestojí za tu snahu?
proč u těch, co nezaslouží si to, snažíš se?
a nás hodné válíš v prachu?
Spravedlnost? Jen prázdné slovo!
Prázdné a zbytečné.
Přečteno 280x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)