K rovníku..
K rovníku Slnka sa povoziť chodím
keď mám dosť, na jednom z pólov vždy usnem
zlátený plazmou nikdy nemaródim
pre smiech zo sna Ti z nosa neodkúsnem
v hyperpriestore je 3D len hračka
nič nevie o sebe koruna tvorstva
kým jedného z ľudí rotácie práčka
cez torzné pole nevyvrhne z množstva
priemerných scenárov, geniálne hraných
súvsťažnosť všetkého so všetkým veda
nemôže pochopiť, z teórií praných
v práčke koldokola, pokoj si nedá..
Na rovník Slnka Ťa pozývam zažiť
šialenú jazdu na rotácii samej
- ostať v trojdimenzionále chceš zvážiť?
nuž, nerozmýšľaj.. a schuti sa zasmej
Přečteno 251x
Tipy 21
Poslední tipující: Žqáry, PIPSQUEAK, mademoiselle secret, Holis, Psavec, Javavia, Jiná, CULIKATÁ, la loba, labuť, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)