Neuspokojené potřeby
Anotace: Tak trochu černý humor
Nejlepší bude vyklidit byt po sobě
sám si objednat pohřeb
těš se až budeš v hrobě
bez jakýchkoliv potřeb.
Potřeba souznění
jíž se ti nedostává
potřeba sblížení
na kterou nemáš práva.
Potřeba lidského tepla
ta se ti nedopřeje
leda tak ještě pekla
to není co příjemně hřeje.
A nikdo se tě neptá
co bys chtěl
jsi jen ten co reptá
už abys oněměl.
Přečteno 436x
Tipy 18
Poslední tipující: kuskus pruhovaná, Jan Hrábě, sailorr, Gabrielle, NikitaNikaT., Psavec, Mbonita, Tamara, Markéta Hl., jiljovský, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)