bez naazvu
Anotace: niekedy si myslim ze to tak aj naozaj je
Mám strach.
Čo všetko skončí v slzách?
V záplavách zaspávam...
V snoch sa prebúdzam...
Stále to isté.
Dookola, hmliste...
Verím že raz prebudím sa...
Odídem, neobzriem sa...
Čierny strom zdobený krvavými ružami,
šedé nebo s tmavými kvapkami.
Stekajú mi po tele,
schúlenom v slzách pri strome.
Kvapky menené na hroty hrubé,
do pokožky zabárané...
Krvou oblievaná sedím tam,
v temnote precitám...
Přečteno 310x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, Skalsky Pavel
Komentáře (1)
Komentujících (1)