Třeba bude vše právě naopak, a když ne-neujel poslední vlak a do dalšího, snad lepšího budeš usedat, tam bude tě někdo vroucně milovat:-)))-dříve nebo později určitě a bude Ti zase hezky u srdíčka.
03.12.2010 11:36:00 | CULIKATÁ
Láska zamává na rozloučenou a druhá na uvítanou... i tak to někdy chodí...
03.12.2010 11:02:00 | labuť