Zamotaná Princezna
Anotace: ..sonet o smutku a strachu..
Zamotaná do svých snů,
jako motýl v pavučině,
odpočítala 292 dnů,
už má klid, hloupě toužila po divočině.
Zamotaná do velkého strachu
nepochopila, co po ní chce.
Žene se do velkého krachu.
Své srdce nosí v černé kabelce.
Má oči trochu opuchlé,
jak stále pro něho pláče.
Ústa jsou však již němá, uši ohluchlé.
Zamotaná do temnoty černé.
Po hlavě do vody skáče.
Vypadlo z černé kabelky srdce věrné.
Komentáře (0)