ČERNÉ RŮŽE
Anotace: ////////////////////////////////////////////////////////
Víš když se bílá
pomalu mění...tmavne
stává se nezřetelnou
za černou růží
znamením chaosu
prosévaná zrnka
temna a zmaru
zářící démanty královny noci
nechá tě oslnit svojí mocí
vstoupit stát i pohladit
odejít nedokážeš
vůně jejích růží
zeslabí tě a vezme sílu
paní loutek
tam kousek od vesmíru
za nocí září
království temnot
osvětlené světlem
těch co neodešli
v zahradě plné černých růží
čerstvě vykopané hroby i
ty zapomenuté
bude tam i ten tvůj?
beze jména
květin i lásky
v koutě zasypaný.
Přečteno 470x
Tipy 19
Poslední tipující: mkinka, Žárovka, Robin Marnolli, hatlapatla, tajemná slečna, Jana M., James Libustka, Gabrielle, blackwolf, Psavec, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)