Také doufám a moc a moc ti přeju, aby srdce už nebolelo, ale mohlo jásat ve výšinách. Nevěš hlavu, vše se může změnit! ST! :-)
17.12.2010 20:21:00 | Anne Leyyd
Jejku, andílku, co tak tak smutně? Bolí mne z teho srdce. Ano, jak píšeš, srdénku neporučíš, city jsou něco, co buď je, bo není... ST!*** za obsah, kterým si prošlo hodně z nás... všecko přinde, uvidíš, mocinky Ti to přeju.
05.12.2010 20:03:00 | NikitaNikaT.