Samota
Nemohu se nadechnout
Samota mě ničí
Jdu se obout a
Jdu ven. Třeba do p.či
Cestou potkám pobudu
Řeknu mu dobrý večer
Chvíli s ním pobudu
Ale jen chvíli to je můj účel
Opustil jsem pobudu
Nemrzí mě to
Nestojím o obludu
Opouštím město
Přespím na lavičce
V ruce schoulenou tu
trochu vodky v lahvičce
nechte mě ulehnout
Je mi zima,
Kolem bílo
mlha dřímá
To je dílo
Ráno rosa
Šedivá jak dým
Kolem běží kočka bosá
A já nemám s kým …
Komentáře (0)