omluva za vypadené d v souhvězdně!
09.12.2010 10:07:00 | xoxoxo
souhvězně parádní!!!
09.12.2010 10:05:00 | xoxoxo
Omlouvám se,ale Pavle dnes mi to přijde velmi krkolomné a takové šroubováné.Chybí tomu lehkost,jak by si to téma zasloužilo.Chápete co s tím chci říci,vím,že můj názor přijmete.To rozsekání na konci veršů s našlápnutím do nové sloky je upracované.Zkuste se s tím vím poprat.
Jinak téma je nádherné,škoda ho takhle nechat.
08.12.2010 15:10:00 | mademoiselle secret