Spánek v zrcadle
Anotace: Když vnitřní stroboskop jen sem tam problikne.
Setrvačník
vzpomínek srdečních
vrčí a točí se
bez únavy
v nemilosrdnosti k věku
naplněného rzí
lásek nových.
Tak v ropuší kůži
zabalen
v podobě dítěte zestárlého
zasunu krásu
do snů svých
abych si rozzářil
oči unavené
tmavnoucím sluncem
dnes již bez zlata.
Komentáře (3)
Komentujících (3)