Anotace: Proč jsem co jsem ??
Asi má Cortina pravdu, ale napsané je to opravdu dobře, jde z Tvého dílka smutek, ale snad se vyčasí...
18.12.2010 17:03:00 | Sladkalu
Myslím, že kdyby bylo jasno s čím to souvisí, uplně by to změnilo ráz celého dojmu. Pokud jsem to odhadla správně, tak tě chápu, že to nechceš zveřejňovat :)
Pěkné, ST
16.12.2010 19:10:00 | Cortina