Cesta
Anotace: inspiraci jsme našla v textu oblíbené písně.. :)
Není návratu z mojí cesty,
je osamělá a dlouhá
jdu protože nemám na výběr
a mé kroky vede touha.
Vím, kam vede tahle cesta,
do náruče osamění,
přesto nechám se jí vést
a zakopávám o odpuštění
Modlila jsme se stokrát
a doufala, že mě vyslyší,
ale bůh zřejmě
mé modlitby neslyší.
Jdu šeřícími se zahradami
a trhám zvadlé květy,
snažím se najít vysvětlení
proč čas tak neúprosně letí.
Ta cesta se zdá nekonečná,
ptala jsem se proč a bůh se smál
a i když už jsem unavená,
musím jít stále dál a dál.
Jdu za dlouhých černých nocí
a už nemám co ztratit,
musím pokračovat v cestě,
neboť není kam se vrátit.
Přečteno 322x
Tipy 11
Poslední tipující: Leedram, Anjesis, Gabrielle, Yendas, jitka.svobodova, CULIKATÁ, Catie
Komentáře (2)
Komentujících (2)