být sám sebou
Anotace: nevím, co k tomu dodat...
Pospícháš, ticho údolí,
vzpomínky u srdce zabolí,
mraky ti plují nad hlavou,
duši máš v těle spoutanou
Nasloucháš, píseň skřivánčí,
melodie vhodná do básní,
závidíš volnost moltýlům,
utíkáš se ke svým snům
Zapomeň na vlasy havranní,
myšlenky byly postranní,
urči si svobodně vlastní cíl,
zachovej si vlastní styl
Do trávy zaboř svoji tvář,
stébla stlumí prudký pláč,
oddej se zemi posvátné,
zapomeň, už víckrát ne!
Komentáře (0)