Zrada/Odpuštění
Vše, co jsem celý život chtěl,
jen abych svým zlým snům rozuměl
Svým strachem posedlý
Svou pýchou zrazený
V nejhlubší temnotě sám bloudil jsem
útěchu v marnosti stále hledal jsem
Unikl-li jsem realitě, jiným světům vstříc
Má duše zemřela, zemřela o trochu víc
Zlu uvnitř sebe jsem čelil
Za zjevení svého anděla se modlil
Do prázdnoty šeptal prosby zmučené
Žebral o spásu prokleté mysli své
Slova bez významu
Dotek bez pocitu
Již nepoznávám svoji vlastní tvář,
ani oči, ve kterých byla kdysi zář
Nyní pohasly, je to znát
zůstalo pouze šero a tichý chlad
Zvuk padající slzy, jiný není
v zoufalé hodině osamění
Pohled bez zalíbení
Slib bez pochopení
Mé roztříštěné srdce hledá úlevu co pomůže,
úlevu, kterou nikdy nalézt nemůže
Polibek co nezahřeje
Láska bez naděje
Na svůj příběh si nevzpomínám, je ztracený
Svým sebeklamem a chtíčem jsem zrazený
Sílu bych si přál
Vše za moudrost bych dal
Abych unikl démonům a zlobě
Abych odpustil minulost, odpustil sobě
Přečteno 421x
Tipy 13
Poslední tipující: Behemot, Kett, James Libustka, Anjesis, Gabrielle, jitka.svobodova, Skalsky Pavel, Charibeja, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)