Nejen fyzicky se dá ublížit....
Anotace: Dnes jsem utrpěla vážný otřes...
Krutost slov, nezná mezí,
proč jen tolik ublížit dokážou?
Oči se pomalu smáčejí slzí,
čekám jen, kdy toto zakážou.
Vím, že nejsem královna krásy,
jenže kdo je?
myslela jsem, že mění se časy,
ale jen se to zhoršuje.
Asi vážně nejsem určená pro tento svět,
no tak si mě vezmi Bože,
vezmi mě pryč, hned!
Přečteno 540x
Tipy 5
Poslední tipující: hubape, Yendas, CULIKATÁ, Kapka
Komentáře (3)
Komentujících (3)