smútok , ktorý preklínam
Anotace: napisala som to ked som zacinala pisat svoje pocity na papier...
Smútok, ktorý preklínam,
zraňuje viac a viac.
Nezadržateľnou rýchlosťou
ničí viac ako mám.
Pocit, že prázdno čo vo mne je,
zjaví sa na druhých,
JA! však budem tá,
kam všetci hladia.
Vidia ako zomieram
strach v ich očiach
im to však nedovolí.
Zabiť smútok,
ktorý preklínam.
Přečteno 240x
Tipy 1
Poslední tipující: Pižla
Komentáře (0)