promin
Anotace: jen další básnička z mého života... snad si to přešte ten komu je určena....
slovo promin nestačí,
ztejně zklamání nevytlačí.
i když bych si to přála,
nejde odebrat ta bradla.
to slovo vyřknu milionkrát...
a vrátí se mi tolikrát.
ten člověk ho nevezme,
jeho srdce je moc zkleslé.
kdo děkuje že se potkal se mnou,
má smrt předem podepsanou.
nebo zklamání,
rozdíl v tom není.
Přečteno 587x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, Monsignore, Špáďa
Komentáře (2)
Komentujících (2)