Vlk samotář...
Anotace: K tomu není co dodat...snad zaujme...
Z řady vystup s nenávistí k davu,
pro faleš dál neztrácej hlavu.
Schopen odhalit každý klam,
s osudem jít světem sám.
Bojuj nesražen na kolena,
jen troska po nocích sténá.
Samotnému ti život nezmaří
nikdo, vlku samotáři.
Přečteno 470x
Tipy 7
Poslední tipující: Frr, Cappp, Anjesis, Admen, Jiná
Komentáře (3)
Komentujících (3)