hořkost viny
Anotace: jako stíny.. dotknout se země a zmizet..
na křídlech motýla
ulpěl jen prach
a ranou do týla
zapsal se vrah
do tvého vědomí
ve větvích stromů
krčil se ptáček
a srdce zvonů
hrála umíráček
pro tvoje svědomí
po cestě z kamení
procesí spělo
se slovy trápení
pro mrtvé tělo
za tvoje činy
do do hlíny neživé
spouští se umrlá
myšlení tíživé
a tvář je strnulá
důkaz tvé viny
Přečteno 508x
Tipy 8
Poslední tipující: el sereno, Dreamer, Judita, Raziel PsyDearth Characith, Daniel Osbourne
Komentáře (1)
Komentujících (1)