Samota je jako stín co nepustí tě,
cítíš se jako bezbrané dítě.
Dobré je vyplakat se,
a pak jenom usmívat se. =)
Niki, snad tě tato neumělá básnička trošilinku pohladí po duši. Každému je občas smutno a jenom někteří s tím umí bojovat...
31.12.2010 11:29:00 | Zdenka S
držím palce :) do nového roku, príma kamarády, z velkého rance :)) ;) nebo v bance?? :)
26.12.2010 23:33:00 | blue
Souhlasím s carodejkou, časem bude líp, všechno se vyjasní :-* uvidíš, beruško! mám tě ráda:)
26.12.2010 22:29:00 | Fighting Dreamer
Co tak smutně dušinko? Máš přece kolem sebe mnoho dobrých přátel, jen se podívej kolik jich za tebou přišlo.)))Usměj se a řekni si jsem krásná a ty jseš krásná, sice tě neznám osobně ale duši máš křehkou a srdíčko dobré, myslíš si že je třeba více? Časem získáš i ty pravé přátele, kterým na tobě nebude nic vadit. Posílám pohlazení.))
26.12.2010 11:39:00 | carodejka
Hledej se srdcem moje milá
v něm skrývá se největší síla:-)
A nesmuť, zase bude líp.
25.12.2010 21:24:00 | CULIKATÁ