Lidé se vymlouvají
na opilost
ale rudé líce
projasňují mysl
a moje myšlenky letí
příliš rychle na to
aby zaznamenaly
něco jiného než tebe.
Jiskra mého vědomí
pohasíná
a v bezvědomí
se spouští dolů
/pod hladinu/.
Nutno podotknouti
že dnes vyjde slunce znovu…