Anděl smrti
Anděl smrti
Až k zemi padneš,
Smrt tě zklátí.
Až vychladneš,
Anděl smrti se vrátí.
Až na zemi budeš ležet,
Jak leží mrtví muži,
On za tebou bude běžet
A napíše testament černou tuží.
V něm bude stát, že bere si tě do pekla.
Tvoje duše z těla utekla.
Byl jsi zbabělec,
Teď je z tebe vetřelec.
Tvoje duše podsvětím bloudí
A krev z živých loudí.
Anděl smrti tu tvou duši bude hledat,
Aby došla věčnému klidu.
Zpátky už život nemůže dát.
Pak ji prodá svému lidu.
Jeho lid je věčnost a nicota.
On vládne smrti jako car.
Nemusíš se bát příštího života.
Žádný nebude, nebude už nic dál.
Angel of death - Anděl smrti,
Tvou duši už chytil.
Brzy budeš odpočívat věčným spánkem,
Zamčen pod nedobytným zámkem.
To je konec tvé životní éry,
Teď mají v rukou tvou duši jiné sféry.
Komentáře (1)
Komentujících (1)